НАШАТА РАВНОСМЕТКА ЗА ВЕЧЕ ОТМИНАВАЩАТА 2019 г. УСПЕХИ И РАЗВИТИЕ.

Оригиналната публикация е на адрес https://posolstvo.eu/bg/blog/2019-ravnosmetka/

Уважаеми клиенти,

2019 г. е към края си, а това означава, че е време за равносметка. Това е и причината да се обърнем назад и да анализираме най-интересните ни казуси и постигнатите от нас резултати през вече отминаващата година.

Като пазители на законността, адвокатите в нашия екип постигнаха множество успехи. В практиката ни, тази година, екипът ни помогна на много наши клиенти най-вече – чуждестранни граждани, единственото желание, на които беше да бъдат със своите съпрузи и/или деца на територията на която живеят последните. Това иначе естествено право се оказа трудно защитимо.

Благодарение на богатият опит на екипа ни от специалисти, в който работят и водещи юристи и адвокати, тясно специализирани в областта на миграционното право, успяхме да върнем житейската справедливост. Събрахме съпрузи, принудително разделени от органите на държавата ни, тъй като решаващите органи постановяваха незаконосъобразни откази за издаване на виза тип „D“.

Успяхме да узаконим престоя на незаконнопребиващи, родители на български граждани, без да се налага да напускат пределите на страната ни. Успяхме да узаконим престоя на незаконнопребиващи, съпрузи на български граждани, без да се налага да излизат от страната ни. Успяхме да съберем множество семейства на територията на страната ни.

Постигнатите резултати ни донесоха огромно вътрешно удовлетворение, тъй като, според нашия екип, семейството е най-висша ценност.

От учредяването на дружеството до този момент, в дейността си, специалистите ни се отличаваха с професионалната си подготовка и умения, със своята нравственост и етично поведение, със смело отстояване на гражданска позиция. През Новата 2020 г. можем единствено да си пожелаем това да не се променя и заедно да достигаме до нови професионални висоти.

Весели празници от целия екип на „Ситизеншип енд Инвестмънтс“ ООД!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *