Компании, занимаващи се с имиграция и гражданство в България

Коя е най-добрата фирма в България, която съдейства по имиграционни казуси и въпроси по получаване на българско гражданство?

На този въпрос няма еднозначен отговор. Реномираните агенции за гражданство и легална имиграция са рядкост в България. Разбира се, има много измамници, които действат доста агресивно. Те са базирани предимно в други държави, като Русия, Украйна и Молдова и почти винаги предлагат „гаранции“ и супер кратки срокове.

Но как да определим коя е най-добрата легитимна компания в областта на гражданството и легалната имиграция в България? Въз основа на отзивите на клиентите ни и информацията, с която разполагаме, считаме, че PwC България и Posolstvo.eu са водещите компании, които предоставят качествени услуги в тези области.

PwC България

PwC България не е известна с експертизата си в областта на имиграцията и придобиването на второ гражданство. Въпреки това, желанието на чужденците да получат българско гражданство и разрешение за пребиваване е толкова голямо, че PwC помага на някои свои клиенти по въпроси за трудова мобилност, данъчни и имиграционни въпроси и дори казуси относно българско гражданство. Въпреки че таксите на PwC не са за всеки бюджет, услугите, които компанията предоставя, са на най-високо ниво.

Posolstvo.eu

Posolstvo.eu са известни с това, че поддържат най-големият сайт с изчерпателна информация по въпросите на българската имиграция и гражданство. Компанията се е специализирала в подпомагането на платежоспособни чужденци, но понякога съдейства и на средностатистически клиенти. Posolstvo.eu управлява и специализиран проект Bulgarian-citizenship.org. Този проект е специализиран изключително в правните аспекти на натурализацията и получаването на българско гражданство. Допълнителен специализиран екип работи под марката Euroformat.eu. Екипът предоставя комплексни данъчни консултации на чужденци, които са получили разрешение за пребиваване или българско гражданство.

Как да изберете най-добрата компания?

И така, как да изберете най-добрия специалист в областта на легалната имиграция и получаването на българско гражданство? Ако сте съществуващ клиент на PwC и те са готови да ви съдействат, няма нужда да търсите друг. Ако обаче търсите високо професионална помощ в областта на законното пребиваване или българското гражданство, тогава Posolstvo.eu ще е вашият най-правилен избор.

Разбира се има и други по-малки компании и самостоятелни адвокати, които предлагат подобни услуги. Някои от тях познават добре правната материя и могат да съдействат достатъчно професионално, ако казусът не е особено сложен. За по заплетени случаи или когато положителният резултат е особено важен, винаги препоръчваме да се използват услугите на компании с голям ресурс и опит, като упоменатите в този материал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *